Silva, en del av Nordtag i Kungälv

Arkitektur i harmoni med naturen.

Silva är det latinska namnet för skog och det är precis vad som möter dig när du tar dig upp längs slingrande gator till en höjd i det nya bostadsområdet Nordtag i Kungälv.

Här uppe, där naturens lugn råder, planerar vi för 72 lägenheter i 4 huskroppar. Bostäderna är 1–5 rum och kök om ca 33–131 kvadratmeter.

ANMÄL INTRESSE/TA KÖLAPP

Alla bostäder har öppen, social planlösning, stora fönsterpartier och väl tilltagen uteplats eller balkong i västerläge.

Arkitekturen är djärv men med en materialitet som knyter an till det skogsnära läget.

Fakta

Projektnamn: Silva
Bostäder: 72
Antal rum: 1–5 rum och kök
Boytor: 33 –131 kvm
Status: Försäljning etapp 1 pågår

Varmt välkommen på visning – nästa uppsatta visning är den 7 juni kl 18:00. Adress: Fiolmannens gata 21. Anmälan sker till ansvarig mäklare.

Etapp 1

Vilken bostad passar dig?

De hem som skapas i Silva är unika. Här har utrymme skapats för extra allt. Alla lägenheter har öppen planlösning. Vardagsrum och matplats har direkt kontakt med den omgivande skogen genom rejäla fönster och utgång till balkong eller uteplats. Här finns också möjlighet att i många lägenheter välja till ett extra rum, en köksö eller för den som vill ha ett lite mer avskilt kök, en extra vägg.

Bostäderna har goda förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderober i hallen, men framförallt genom förvaringsväggar i de stora sovrummen. I alla lägenheter finns dessutom plats för att kunna arbeta hemifrån, antingen i ett av de mindre rummen eller i en del av det stora sovrummet.

Etapp 1

Etapp: 1 av 4
Bostäder: 18 bostadsrätter
Avgift: 2 180 000 – 5 035 000 kr
Pris: 3 493 – 6 410 kr / mån
Antal rum: 2–5 rum och kök
Boytor: 55 –131 kvm
Status: Försäljning pågår

Varmt välkommen på visning – nästa uppsatta visning är den 7 juni kl 18:00. Adress: Fiolmannens gata 21. Anmälan sker till ansvarig mäklare.

Ladda hem dokument

Bofakta

Silva Broschyr

Prislista och driftkostnader

Ett hållbart liv

Ränterabatt med grönt lån

Det ska vara enkelt att bo och leva hållbart – för oss handlar det om mycket mer än bara godenergiprestanda. Vi arbetar alltid med ett helhetsperspektiv i våra projekt där boendeekonomi, samhörighet och smarta gröna lösningar bidrar till bostäder med stora mervärden.

Ett effektivt klimatskal är grunden för en låg energiförbrukning. Genom att bygga välisolerat och tätt där vi samtidigt använder oss av fönster samt dörrar med låga U-värden kan vi erbjuda bostäder med liten klimatpåverkan.

Varje bostadsbyggnad i området utrustas med solceller som ger de boende egenproducerad och fossilfri el.

I Brf Silva Nordtag bygger vi bostäder med energiklass B. Detta innebär att byggnaderna uppfyller ett högre krav för energieffektivitet som är 25 procent bättre än lagkravet för nyproduktion. Det ger dig som köpare möjligheten att ansöka om grönt lån och få ränterabatt vid köp av en bostad i projektet.

Material

Skandinavisk design i naturlig form.

I Silva kommer vi att arbeta med att ge bostäderna en utformning med stora mervärden. Stora glaspartier med utblickar mot skogen, öppna planlösningar med ljus från fler väderstreck samt väl genomarbetade materialval och utrustningsstandard kommer att vara kännetecknande för projektet. Naturen och skogen sätter en självklar prägel på hela projektet Silva. Husets fasad med värmebehandlad furu är fantastiskt fint tillsammans med naturen som området bjuder på.

Designlinje ”Soft beige”

Designlinje ”Lyxigt skogsgrön”

Designlinje ”Mörk krisp”

Naturen och skogen sätter en självklar prägel på hela projektet Silva. Husets fasad med värmebehandlad furu är fantastiskt fint tillsammans med naturen som området bjuder på.

Vi har tagit fram tre designlinjer. Alla linjer har en gemensam grund med en naturlig färgpalett kombinerat med genuina material. Tonerna kan med lätthet plockas upp från en grön barrskog.

I vårt arbete var det första steget att ta fram den designlinje som vi kallar ”Lyxigt skogsgrön”. Denna designlinje har flera tillval som ger en lyxig och modern känsla. Här använder vi oss av detaljer som läderhandtag, mässingsho och kran tillsammans med svart stål. Denna stil passar den som vågar utmana sig men samtidigt vill ha ett lugnt och harmoniskt hem.

”Vår uppgift i det här projektet är att sätta en känsla på insidan som passar ihop med den vackra utsidan.”

Området

Nära till allt

I Nordtag bor du med naturen inpå knuten samtidigt som förskola, skolor, service och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd. Med cykel når du enkelt Ytterby station där du snabbt kan ta dig in till Göteborg central. I anslutning till stationen finns matbutik, postombud och apotek och restauranger. En halvtimmes bilväg västerut väntar salta bad i Marstrand.

FÖRSKOLA
250 m

SKOLA
600 m

GÖTEBORG
20 min

MARSTRAND
30 min

MATAFFÄR
5 min

KUNGÄLV
10 min

Mer information

Tryggt bostadsköp

Att köpa en nyproduktion innebär många fördelar, inte minst ekonomisk trygghet och förutsägbarhet. Här kan du läsa mer om varför nyproduktioner är ett tryggt bostadsköp.

Tryggt bostadsköp

Mer information

Ladda hem dokument

Bofakta

Silva Broschyr

Prislista och driftkostnader

Anmäl ditt intresse och få mer information om husen, köpprocessen och en inbjudan till säljstart.
Din intresseanmälan kommer även utgöra din kölapp när försäljningen påbörjas.

KONTAKTA MÄKLARE

Gustav Johansson
Fastighetsmäklare Nya Kvadrat

0734 – 05 00 05

gustav.johansson@nyakvadrat.se

 

Sanna Berglund
Fastighetsmäklare Nya Kvadrat

0703 – 40 40 54

sanna.berglund@nyakvadrat.se