HITTA INSPIRATION TILL DITT (FRAMTIDA) BOENDE

Många hör av sig till oss och frågar efter exempel på hur man kan inreda och möblera sitt Ekeblad-hem. Vi får även frågor om vi har förslag på hur man kan planera sin trädgård, det vara sig om behoven är att odla på varje centimeter eller hur få det snyggt med lite skötsel. 

På denna siden har vi samlat exempel från redan boende i våra hem och vi har även tagit fram några exempel på hur man kan planera sin trädgård efter olika behov och faser i livet. Vi hoppas ni hittar något som inspirerar till ert Ekeblad-hem. 

Inspiration från verkligheten

Här hittar ni olika exempel på hur människor och familjer som redan bor i en Ekeblad-bostad har inredd och planerat sina hem och uteplatser.

Vardagsrum 

Kök 

Allrum plan 2

Matplats
Sovrum
Uteplats

Läs även våra hemma hos reportag

TEXT TEXTY TEXTY

 

Hemma hos reportager

Inspiration för trädgården

Vad är din drömträdgård? För många av våra köpare är trädgården ett stort plus och de ser för sig sin helt egna drömträdgård. Olika människor har olika drömmar och det är inte alltid så lett att veta var man skall börja för att skapa det rätta för dig. Nedan hittar du inspiration till fyra olika trädgårdar – en av dem är kanske din drömträdgård.

Lummig, men lättskött

Tycker du trädgårdsarbete är roligt, men att det är ännu bättre att kunde njuta av en lummig trädgård från hängmattan? Här kommer några förslag som kan hjälpa den bekväma trädgårdsälskaren på traven.

Moderna 

Är rena linjer, tydlig struktur, kontraster, få färger och absolut inget plotter din grej? Då er den moderna, minimalistiska trädgården precis din grej – och den passar dessutom perfekt till den lilla radhustomten.

Lekvänlig 

För barnfamiljen är lek en självklar del av trädgårdslivet, och en lekfull trädgård behöver inte gå på bekostnad av de vuxnas behov. Att skapa en trädgård som passar för stora och små kräver inte så mycket och här kommer några tips.

Prunkande

Är du en riktig trädgårdsälskare – nästintill trädgårdsnörd ? Är själva jobbet, det att skapa,  viktigare än att njuta av resultatet?  Här får du några tips om/på hur du kan tänka stort i den lilla trädgården.

VILL DU OCKSÅ INSPIRERA? 

Har du gjort något annorlunda, särskilt snyggt eller kreativt med din Ekeblad-bostad som du vill dela med andra? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. 

OBS BYTA UT FORMULÄR NEDAN!!!