plats för REKREATION, avkoppling och lek

I den gröna och natursköna trädgårdstaden Vikhems hjärta planerar vi för trivsamma och moderna lägenheter i Brf Vikhems gård.

Bostäderna erbjuder en variation av egna trädgårdar, balkonger och uteplatser. Den ombonade gemensamma innergården uppmuntrar till såväl lek som grillkvällar. Som närmsta granne har du trevliga nyanlagda Vendelparken med lekplats, utegym och pulkabacke. Strosa, motionera eller slå dig ner på någon av vattenparkens alla soldäck och koppla av!

Här har du allt du behöver för att njuta av vardagspussel och fritidsaktiviteter nära till förskolor, skolor, badhus, service och Staffansvallens idrottsanläggning. Kollektivtrafiken tar dig enkelt till centrum, Malmö, Lund eller varför inte Sturup, Kastrup och resten av världen.

PROJEKTBILAGA

SITUATIONSPLAN

PLANRITNINGAR

Antal bostäder
Antal rum
Bostadsyta
Pris
Avgift

36
2-4 rum och kök
60-95 kvm
från 1 495 tkr
Preliminär från 3 500 kr/månaden

FUNKTIONELLA OCH TRIVSAMMA BOSTÄDER

Bostäderna har öppen planlösning med koppling till balkong eller uteplats som förstärker samvaron.  Köket är lägenhetens hjärta och en plats att umgås. Sovrummen har tilltagen förvaring. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd på gården.

Lägenheterna består av ett ljust och rymligt vardagsrum, ett välplanerat kök i öppen planlösning, ett rymligt och fräscht badrum, samt ett sovrum med mycket förvaring. Ytskikten i vardagsrum, kök och sovrum består av vitmålade väggar och ekparkett

Observera att planlösningar och bilder är illustrativa, kan innehålla tillval och att mindre avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

OMRÅDET

Vikhemsområdet ligger knappt två kilometer söder om Staffanstorps centrum. Med kollektivtrafik, butiker och service inom 500m.  Målsättningen för Vikhem är att skapa en trädgårdsstad för rekreation, lek och samtidigt nära till service, en trivsam vardag helt enkelt!

KONTAKT / INTRESSEANMÄLAN

    Mariastaden Projekt AB producerar attraktiva och kostnadseffektiva bostäder i kommuner med bra efterfrågan.
    Vår målsättning är att skapa ett bra boende för så många som möjligt. För oss handlar ett trivsamt boende lika mycket om trygghet, området och inte minst din bostads design och inredning.

    Vi vill att alla våra kunder ska tycka att de gjort en prisvärd och bra bostadsaffär. Ägare av Mariastaden Projekt AB är Ekeblad Bostad AB och Sjöstedt Förvaltning AB. Tillsammans har ägargruppen lång erfarenhet från nyproduktion, ägande och förvaltning av fastigheter.

    Copyright 2019 ©. All Rights Reserved, Ekeblad Bostad AB