Räntegaranti och avgiftsfritt boende

I Brf Daggkåpan erbjuder vi alla köpare räntegaranti i 5 år. Med garantin kan du som köpare känna dig trygg från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. Dessutom erbjuder vi ett begränsat antal köpare 2 års avgiftsfritt boende vid köp av en bostad i Daggkåpan.  

 

Aktivt livsnjut

I Brf Daggkåpan i Ranagård finns möjlighet till det bekymmersfria livet. Ranagård är ett helt nytt område som byggs intill Gamla Tylösandsvägen och gränsar till Albinsro och Halmstad Golfklubb. Här skapas ett ett trivsamt område där barn tassar över till grannkompisen via stenbelagda gångar, familjer träffas på det belysta trädäcket för gemensamma festligheter eller bara njuter i den egna trädgården omgiven av grönska med förråd i furu och sedumtak. 

Brf Daggkåpan är välkomponerad i naturliga material med prunkande grön innergård. Mareld Landskapsarkitekter har skapat en genomtänkt utomhusmiljö som bygger på säsong, gemenskap och kvallitetstid. Här njuter du och familjen av ett aktivit liv som uppmuntrar tillsammansaktiviteter, lekar och tillgänglighet. Med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation finns valet mellan stadskärna och kustnära lantliv. I Ranagård finns mycket att upptäcka som gör livet lite mer njutfullt.

Vi håller kontinuerliga visningar i vårt visningshus, kontakta mäklare Jenny Hylén, 0739 62 42 95, för att boka in dig på en visning.

 

Anmäl mig till visning

FAKTA

Månadsavgift:


Prisintervall:


Typ:


Antal rum:


Boyta:


Status:


Inflyttning:


Arkitekt:


 

5.730 kr


Från 4 195 000 kr


Radhus


6 RoK


152 kvm


Försäljning pågår


Pågående


Emil Lundin


Utforska Brf Daggkåpan i 3D

Här får du möjlighet att förhandsgranska, planera, inred och möblera din framtida bostad i Furnity 3D-studio. 

Utforska bostäderna

Se lediga bostäder

Funktionella och trivsamma bostäder

Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet.

Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt  – som familj och fritidsintressen. Det innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande, det är bara att flytta in!

Ladda hem dokument

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

SÄLJBROSCHYR

EKONOMISK PLAN

Området

I Brf Daggkåpan bor du med närhet till förskola, skolor, matbutiker, service och kommunikation. Golfa, bada, kitesurfa eller shoppa – dina favoritaktiviteter finns inom räckhåll. Halmstad centrum, med goda pendlarmöjligheter, når du med cykel på en kvart och Tylösand på bara några minuter. 

Intresseanmälan / Kontakt

Klicka här för att lämna en intresseanmälan

 

Anmäl intresse

 

Kontakta en av våra mäklare på Våningen & Villan

Jenny Hylén
Fastighetsmäklare

0739 62 42 95  

jenny.hylen@vaningen.se

Emelie Henriksson
Fastighetsmäklare

0729 86 65 05  

emelie.henriksson@vaningen.se