”Som medarbetare hos oss både får man och förväntas man att ta stort ansvar, samtidigt hjälper vi varandra när någon behöver stöd eller avlastning. Arbetet är ofta självständigt men resultaten är gemensamma.”

En karriär på Ekeblad Bostad

Hur är det att arbeta hos oss?

Hos oss arbetar arkitekter, projektledare, ekonomistöd, affärsutvecklare och marknadsförare tätt tillsammans. Det nära samarbetet ger en ökad förståelse för de olika disciplinerna och tillsammans blir vi ett starkt team som kan se helheten i våra projekt. Viljan till förbättringar och en genuin önskan om att nästa projekt ska bli än bättre det förra genomsyrar allt vi gör. Engagemang i projekt, kunder och människor tror vi gör både jobbet roligare och bolaget bättre. Vi har kontor i Göteborg, Örnsköldsvik, Karlstad och Skåne men har verksamhet och projekt över hela landet.

Som medarbetare hos oss både får man och förväntas man att ta stort ansvar. Samtidigt hjälper vi varandra när någon behöver stöd eller avlastning. Arbetet är många gånger självständigt men resultaten är gemensamma. På samma sätt som långsiktig lönsamhet är viktigt för oss, är vi övertygade om att långsiktig hälsa är en framgångsfaktor, såväl för individen som för arbetet. Vi uppmuntrar till träning och rörelse!

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker med jämna mellanrum fler medarbetare. Lediga tjänster hittar du här nedanför. Vi söker kontinuerligt efter bra personer till vårt bolag och har vi ingen öppen tjänst just nu som passar dig kan du alltid lämna dina kontaktuppgifter och berätta vilken typ av tjänst du är intresserad av. Då skickar vi dig en notis när vi har en tjänst som vi tror kan intressera dig och passa din bakgrund. Du hittar formuläret för detta här på sidan.

Vi använder ofta extern professionell hjälp vid rekrytering och annonserar också ut lediga tjänster på vår LinkedIn-sida.

Följ oss därför gärna på LinkedIn för att ta del av lediga tjänster och allt annat som händer i bolaget. 

Lediga jobb hos oss just nu

Vill du finnas med i vårt kandidatregister?                                              

Sista ansökningsdag
Placering –

Vi söker kontinuerligt efter bra personer till vårt bolag. Registrera dig i vår kandidatbank så får du en notis när vi har en ledig tjänst som vi tror kan passa dig.

Vill du redan nu skicka med en spontansökan så går det att bifoga en fil i slutet.

Registrera dig