Vi vet att det är en stor händelse att köpa ett nybyggt hem. Själva köpet är en process i flera steg. Här hittar du information om vad de olika stegen innebär, fördelar med att köpa nyproducerad och inspiration till ditt nya hem. 

Tryggt med nyproducerad

Att köpa en nyproduktion innebär många fördelar, inte minst ekonomisk trygghet och förutsägbarhet. Här kan du läsa mer om varför nyproduktioner är ett tryggt bostadsköp.

Tryggt bostadsköp >

Äntligen eget hem

För dig som 
blivit med ny bostad

Att köpa bostadsrätt

Att köpa bostadsrätt är en process i flera steg. Men vad är det egentligen som kommer att hända mellan det att du hittar din nya bostad och att du äntligen får sätta nyckeln i låset till ditt nya hem? Här beskrivs vad de olika stegen innebär.

Läs mer  >

Att bo i bostadsrättsförening

I en bostadsrättsföreningen är det du tillsammans med dina grannar som bestämmer över era bostäder och ert bostadsområde. Att kunna påverka sin boendesituation och sin boendemiljö är en av de största fördelarna med att bo i bostadsrätt. 

Läs mer  >

Inspiration, tips och idéer

Trädgård

 

Hur ser din drömträdgård ut? För många av våra köpare har trädgården ett stort mervärde. En egen oas med många möjligheter. 

 

Läs mer  >

 

Inreda och möblera smart

 

När man ska inreda sitt nya hem finns ofta fler möbler, idéer och drömmar än utrymme. Här hittar du våra samlade tips och idéer om hur du kan inreda ditt hem på ett smart och smakfullt sätt.

 

Läs mer  >

Hemma i en Ekeblad bostad

 

Det är alltid spännande att se hur olika människor inreder sina hem. Välkommen att titta hur några av Ekeblad Bostads köpare har skapat sin oas.

 

 

Läs mer  >