BLAND GRANTOPPARNA

Silva är det latinska namnet för skog och det är precis vad som möter dig när du tar dig upp längs slingrande gator till en höjd i det nya bostadsområdet Nordtag i Kungälv.

Här uppe, där naturens lugn råder, planerar vi för 72 lägenheter i 4 huskroppar. Bostäderna är 1–5 rum och kök om ca 33–131 kvadratmeter. Alla bostäder har öppen, social planlösning, stora fönsterpartier och väl tilltagen uteplats eller balkong i västerläge.

Arkitekturen är djärv men med en materialitet som knyter an till det skogsnära läget.

Bilder, illustrationer och fakta är preliminära, kan innehålla tillval och kan komma att ändras.

FAKTA

Projektnamn: Silva
Bostäder: 72
Månadsavgift: Ej fastställt
Prisintervall: Ej fastställt
Antal rum: 2–5 rum och kök
Boytor: 33 –131 kvm
Status: Kommande 

BOSTÄDER MED DET LILLA EXTRA

I Silva kommer vi att arbeta med att ge bostäderna en utformning med stora mervärden. Stora glaspartier med utblickar mot skogen, öppna planlösningar med ljus från fler väderstreck samt väl genomarbetade materialval och utrustningsstandard kommer att vara kännetecknande för projektet.

NÄRA TILL ALLT

I Nordtag bor du med naturen inpå knuten samtidigt som förskola, skolor, service och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd. Med cykel når du enkelt Ytterby station där du snabbt kan ta dig in till Göteborg central. I anslutning till stationen finns matbutik, postombud och apotek och restauranger. En halvtimmes bilväg västerut väntar salta bad i Marstrand.

FÖRSKOLA
250 m

SKOLA
600 m

GÖTEBORG
20 min

MARSTRAND
30 min

MATAFFÄR
5 min

KUNGÄLV
10 min

INTRESSEANMÄLAN / KONTAKT