Horisontell Tidslinje
Step 1
Under planering
Step 2
Pre-sale
Step 3
Öppen försäljning
Step 4
Nära tillträde
Step 5
Inflyttat

BRF BONSAI

Tidlösa hem där japansk minimalism möter skandinavisk design

På absolut bästa läge, mitt i Vegas villaidyll, uppförs 42 bostadsrätter i harmonisk utformning med hög boendekvalitet. Här bor du endast ett stenkast från Vegastadens alla bekvämligheter och utmärkta kommunikationer. Bonsai erbjuder det bästa av båda världar med att bo i Vega.

Harmoniskt boende av högsta kvalitet mitt i Vegas villaidyll

Bonsai är beläget på det absolut bästa läget i Vega, där vi prioriterat harmonisk design och högsta boendekvalitet. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en oas av komfort och elegans. Här är det utan tvekan enkelt att trivas och känna sig hemma. Bostäderna kännetecknas av en hög inre och yttre arkitektonisk design med fokus på naturliga materialval och generösa ljusinsläpp.

Fakta

Typ:


Antal lägenheter:


Upplåtelseform


Boyta:


Antal rum:


 

Flerbostadshus


42


Bostadsrätter


55-90 kvm


2-5 RoK


 

Natur & aktivitet i fokus

Vega erbjuder en naturskön vardag som få andra områden kan mäta sig med. Området är perfekt beläget mellan Drevviken i norr och Rudansjön i söder som erbjuder härliga aktiviteter under alla årstider. Under varma sommardagar hittar du flertalet strandpärlor som bland annat Norrby holme, där det årligen anordnas ett traditionellt midsommarfirande. Vill du ta ett havsbad erbjuder Haninge skärgård en uppsjö av sandstränder såsom populära Schweizerbadet och Årsta havsbad. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by där det finns djur, café och naturaktiviteter.

Perfekt plats för pendlare

Den nya pendelstationen i Vega möjliggör goda kommunikationer till stadens puls och till skärgården. Ett stenkast från området finns det dessutom utmärkta bussförbindelser. På så sätt kan du både snabbt och smidigt ta dig till T-centralen på endast 20 minuter. Med andra ord är Bonsai en perfekt plats för pendlare.

Dessutom erbjuder vi generösa cykelparkeringar och parkeringsplatser för att underlätta livspusslet.

Service & shopping nära Handen

Vega ligger bara två kilometer från centrala Handen, där Haninge centrum och mångsidig service väntar. Handelsplatsen Port 73, med över 30 butiker och flera restauranger, är inom gångavstånd för många. Dessutom har du Länna handelsplats i närheten med ett brett utbud av shoppingalternativ. Och om du vill uppleva mer av Haninge kan du ta en snabb cykeltur till Haninge centrum med sitt rika utbud av restauranger, butiker, apotek och mycket mer.

Utbildning för alla åldrar

För barnfamiljer finns flera förskolor inom området, och Vegas helt nya aktivitetshus har precis öppnat. Den innefattas av ett bibliotek, café, kulturverksamhet, och helt ny grundskola, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Dessutom erbjuder Haninge också ett brett utbud av skolor för alla åldrar, inklusive förskoleklasser, gymnasier och vidareutbildning.

MÄKLARE

Anmäl intresse

Mimmi Rockborn

Mimmi Rockborn
Reg. Fastighetsmäklare/Civilekonom
Alexander White

0733-254011
mimmi.rockborn@alexanderwhite.se

Magnus Ohlsson

Magnus Ohlsson
Reg. Fastighetsmäklare/Civilekonom
Alexander White

0702-702000
magnus.ohlsson@alexanderwhite.se