Välkommen till Karlsfrid, Vadstena!

På Karlsfrid skapar vi ett modernt bostadsområde som harmoniserar med Vadstenas historiska stadsmiljö och landskap. I Brf Bostället, erbjuder vi hållbara och kvalitativa bostäder med slående utsikt över sjön Vättern. 

Anmäl intresse

Antal bostäder:


Upplåtelseform:


Boyta:


Antal rum:


Pris:


Status:


20


Bostadsrätter


80-120 kvm


3-6 RoK


från 2 695 000 –
3 500 000 kr


Under planering


Lev historiskt och modernt i Vadstena

Vadstena är en stad som andas historia genom sina kullerstensgator och imponerande medeltida byggnader, som Vadstena slott och det gamla klostret grundat av heliga Birgitta. 

Dessutom är Vadstena hem till ett livligt kulturellt liv med återkommande festivaler, musikevenemang och teaterföreställningar som engagerar både lokalbefolkningen och besökare.

Naturnära livsstil i Brf Bostället på Karlsfrid

Brf Bostället är perfekt beläget för den som älskar natur och fritidsaktiviteter. Med direkt närhet till Tycklinge friluftsområde och Vätterns stränder, erbjuder området rikligt med möjligheter för allt från lugna promenader till mer aktiv sport som cykling och paddling. 

Området är inte bara rikt på natursköna platser. Här bor du också på gångavstånd till både ishall och simhall där hela familjen kan hitta på aktiviteter tillsammans. Dessutom ligger Vadstena bibliotek centralt i stan – perfekt för bokslukaren. 

Hållbarhet i våra kvarter

Från klimatpositiva hem till granngemenskap – vi tar steg mot en grönare framtid. Läs mer om våra innovativa åtgärder och hur vi strävar efter att skapa en hållbar livsstil för våra boende.

Upptäck vårt hållbarhetsprogram >

Brf Bostället

Mäklare

Daniel lahdo

070 334 19 28
daniel.lahdo@skandiamaklarna.se