Parhus i Ulricehamn

100 år efter att det började odlas blommor i den ursprungliga handelsträdgården uppförs nya bostäder som tar platsen in i nästa kapitel. Här planerar vi för 18 moderna och unika parhus som blir en fortsättning av området Villastaden. Parhusen får egna växthus som kan användas som ett uterum eller för din egna odling.

Parhusen blir cirka 120kvm fördelat på två våningsplan med 6 rok, bra förvaringsmöjligheter och stora fönster med sjöutsikt. Dessutom har parhusen en helt unik fasad i varierande nyanser som blir ett fint tillägg till Villastadens inspirerande och grönskande karaktär.

Om Villastaden

Villastaden är en växande stadsdel men med ett lugnt, naturnära läge som ligger plant och smidigt i höjd med Ulricehamns centrum.

Närområdet erbjuder härliga promenadstråk i såväl sjö- som skogsatmosfär. Precis intill ligger den milslånga strandpromenaden som sträcker sig längsmed sjön Åsunden. Förutom härliga naturupplevelser finns också vardaglig service som gym, vårdcentral och förskola på kort avstånd från bostadsområdet. 

Ulricehamn är beläget med ett smidigt pendlingsavstånd till större städer så som Borås, Göteborg och Jönköping – perfekt för distansarbetaren. Med Lassalyckan, skidbacken och golfbanan i närheten har du alla möjligheter till att leva ett aktivt friluftsliv!

ANMÄL INTRESSE

FAKTA

Typ:


Antal bostäder:


Upplåtelseform


Pris:


Månadsavgift:


Boyta:


Antal rum:


Status:


Inflyttning:


 

Parhus


18 st


Bostadsrätter


Prel. 3 200 000 kr


Prel. 7000 kr


120 kvm


6 rok


Försäljning pågår


Prel. sommaren 2025


 

Distanser till knutpunkter

Ikon av två personer som håller i hand.

750 meter till förskola

1600 meter till matbutik

120 meter till busshållsplats

Nedladdningsbara dokument

Symbol för att öppna dokument
Symbol för att öppna dokument
Symbol för att öppna dokument

Bilder

Handelsträdgården

I Villastaden arbetar vi med att efterlikna villans kvaliteter. Parhusen möjliggör att du får grönska på tre sidor av bostaden och genom att vrida på byggnaderna skapar vi ett brokigt och charmigt bostadsområde. 

Dessutom utrustas parhusen med kombinerat förråd/växthus längsmed Brunnvägen i ett härligt solläge som hjälper till att skärma av trädgården från vägens liv. Genom att klä förrådsbyggnadernas tak i sedum kan vi skapa en grönskande och välkomnande känsla mot både den privata trädgården och vägen. 

Med vardagsrummets stora glaspartier och altandörrar får du ett härligt ljusinsläpp i bostaden och enkel utgång till din trädgård i söder.


TILL SITUATIONSPLAN >

Planlösning

Välkommen in i bostaden!

Hallen är rejäl med bra förvaring och direkt från entrén når du badrummet med både tvättmaskin och torktumlare. 

När du fortsätter in i parhuset när du bostadens kök och vardagsrum. Här får du många funktioner på samma yta och rummet blir en perfekt plats för att samla familjen eller för att ha sociala tillställningar. 

På våning två kan du koppla av i bostadens inbjudande tv-hörna. I anslutning till allrummet finns parhusets två mindre sovrum och ett stort sovrum. Det större sovrummet ger dig möjlighet till att dela av en del till Walk-In-Closet eller kontor. Eller så låter du din personliga hobby få sin plats där: du väljer!


TILL PLANLÖSNING >

Karta


ANMÄL INTRESSE

Anmäl ditt intresse och få mer information om husen, köpprocessen och en inbjudan till säljstart.
Din intresseanmälan kommer även utgöra din kölapp när försäljningen påbörjas.

Ida Söderberg
Fastighetsmäklare

0321 53 07 70   |  0321-53 07 77

ida.ulricehamn@svenskfast.se

Lisa Johansson
Kontaktperson Svensk Fastighetsförmedling

0321-53 07 70     |  0321-53 07 71 

lisa.ulricehamn@svenskfast.se

Så här går ett köp till

Ikoner som beskriver hur köpprocessen går till.
Ikoner som beskriver hur köpprocessen går till.

Mer om köpprocessen >

Se fler projekt!