Hemma hos familjen Holmström

Hemma hos Johan, Linda och deras tre pojkar i Skellefteå råder en varm och välkomnande känsla. Radhuset på 115 kvadratmeter om fem rum och kök var precis vad familjen letade efter, där både läget och storleken lockade dem till Brf Vintersolen.

Vilka bor här: Linda, Johan och deras tre barn
Bostadens storlek: 115 kvadratmeter
Plats: Skellefteå
Inflyttning: 2022

Linda Holmström

Kök: Marbodal Form Tall

Ett nyproducerat hem behöver varken vara sterilt, tråkigt eller opersonligt. Det tar tid att bo in sig i vilket hem som helst, men en nyproducerad bostad med ljus helhet längtar efter köparens personliga inslag. I Linda och Johans hem har de kombinerat olika material och stilar för att skapa en charmig inredning som speglar familjens personlighet. De har blandat både gammalt och nytt på ett kreativt sätt för att skapa ett unikt hem.

– Vi har försökt få till en miljö där vi blandar naturmaterial och industriell stil för att få till en personlig och unik stil hemma hos oss. Färger som återkommer i nästan alla rum är jordnära toner som beige, brunt och grönt. Vi har försökt att hålla en röd tråd i våra inredningsval för en enhetlig, inbjudande känsla, berättar Linda.

Rostbruna detaljer i en härlig mix med naturnära kulörer och industriella stilinslag.

När det kommer till att inreda yteffektivt har Johan och Linda skapat en praktisk lösning. I hallen har paret byggt en platsbyggd garderob för att rymma barnens alla ytterkläder. Spegelns placering är ett smart knep för att fånga upp dagsljuset samtidigt som rummet upplevs som större.

Garderobsförvaring och spegel i ett.

Det mest utmanande rummet att inreda för paret har varit allrummet på nedervåningen. Här ville de skapa en tydlig uppdelning mellan mat- och soffgrupp men samtidigt bevara den hemtrevliga känslan i bostaden. För att lösa detta har Linda och Johan försökt hitta en naturlig möblering som passar rummets storlek och form. De har hämtat inspiration från olika källor, bland annat Pinterest, Instagram och i möbel- och inredningsbutiker.

Lampor över matsalsbordet är en trevlig inredningsdetalj. Det är också ett bra inredningsknep för att rama in matplatsen ytterligare och skapa tydlighet mellan mat- och soffgrupp.

När vi frågar Linda och Johan vad de är mest nöjda med i sitt hem finns det många saker på listan. Köket, valet av golv och att de lyckades få ett radhus på gaveln är några av de saker som de nämner. De är också glada över att de har lyckats skapa en enhetlig inredningsstil som passar både deras personligheter och smak.

– Vi har en ganska lik inredningsstil idag och genom att blanda våra stilar har vi kunnat skapa en helhet utan att behöva göra några stora kompromisser, avlutar Linda.

Stort tack för att vi fick kika in i ert hem!

Master Bedroom i naturnära grön färg.

Populära skåpet Ivar från IKEA. Betsen bryter av övervåningens vita allrum på ett vackert sätt.