Lägenheter i Värnamo

På Mossleplatån planerar vi för Brf Livet – ett bostadskvarter med slående utsikt över sjön Vidöstern. Här bor du både centralt och naturnära på samma gång, i ett flerbostadshus som inspirerats av småländska boningshus i rödmålad träpanel. Visst låter det vackert? Vår vision är att skapa en vacker övergång från de småländska åkrarna i söder om området till Värnamo stad i norr.  

En levande och bilfri innergård lägger grunden för en trygg och lugn plats. Koppla av i det gemensamma växthuset, läs en bok i pergolan eller njut av utsikten från din privata uteplats eller balkong. På Mossleplatån finns en bostad för dig.   

Nu pågår planeringen av projektet. Gör din intresseanmälan redan nu – på så sätt får du löpande information under projektets gång!

 

Om Mossleplatån

Den nya stadsdelen som växer fram i västra Värnamo stad kommer att innehålla vårdcentral, förskola och bostäder. Mossleplatån ligger högt, med utsikt över sjön Vidöstern och i anslutning till väg 27 samt Götavägen in mot centrum. Precis intill området ligger Värnamo sjukhus på bekvämt och tryggt avstånd.

Närmsta skola och förskola ligger en tio minuters promenad ifrån området, och intill det, en välsorterad matbutik. Allt tillsammans gör Mossleplatån till en enkel plats för att få ihop vardagspusslet.

 

Om bostäderna

Kvarteret kommer innefatta 46 lägenheter i varierande storlekar från 28 till 124 kvadratmeter – alla med en privat uteplats eller balkong. Bostäderna på bottenplan (våning 1) kommer också ha en egen trädgård i anslutning till uteplatsen.

En skyddad och bilfri innergård med gemensamt växthus, pergola, sittplatser och odlingslådor blir knutpunkten för kvarteret. För att skapa ett grönskande intryck i området kommer komplementbyggnaderna att byggas med sedumtak. En härlig detalj för både människor och djur!

ANMÄL INTRESSE

FAKTA

Typ:


Antal bostäder:


Upplåtelseform


Pris:


Månadsavgift:


Boyta:


Antal rum:


Status:


Inflyttning:


 

Lägenheter


46 st


Bostadsrätter
28 – 124 kvm


1 – 5 rok


Under planering 

Distanser till knutpunkter

800 meter till matbutik.

Ikon av två personer som håller i hand.

850 meter till skola.

2 kilometer till Osudden.

Nedladdningsbara dokument

Symbol för att öppna dokument

Situationsplan (kommer).

Symbol för att öppna dokument
Symbol för att öppna dokument

Bilder

Karta

ANMÄL INTRESSE

Anmäl ditt intresse och få mer information om husen, köpprocessen och en inbjudan till säljstart.