Bo centralt och naturnära med slående utsikt

På Mossleplatån planerar vi för Brf Livet – ett flerbostadshuskvarter med slående utsikt över sjön Vidöstern. Småländska boningshus i rödmålad träpanel – visst låter det vacker? Husen inspireras av boningshuset och skapar en vacker övergång från de småländska åkrarna i söder till Värnamo stad i norr.  

En levande och bilfri innergård lägger grunden för en trygg och lugn plats. Koppla av i det gemensamma växthuset, läs en bok i pergolan eller njut av utsikten från din privata uteplats eller balkong. På Mossleplatån finns en bostad för alla.   

Nu pågår planeringen av projektet och vi planerat att börja sälja bostäderna under sommaren/hösten 2023. Gör din intresseanmälan redan nu – på så sätt får du löpande information under projektets gång!

ANMÄL INTRESSE

FAKTA

Arkitekt: Lovisa Roswall, Ekeblad Bostad
Bostäder: 46 lägenheter
Månadsavgift: Ej fastställd 
Prisintervall: Ej fastställd 
Antal rum: 1 – 5 rum och kök
Boytor: 28 – 124 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Säljstart: sommar/höst 2023
Inflyttning: prel vinter 2025

Situationsplan

(kommer)

Säljbroschyr

Planritning

Om kvarteret

Kvarteret kommer innefatta 46 lägenheter i varierande storlekar från 28 till 124 kvadratmeter – alla med en privat uteplats eller balkong. Bostäderna på bottenplan (våning 1) kommer också ha en egen trädgård i anslutning till uteplatsen.

En skyddad och bilfri innergård med gemensamt växthus, pergola, sittplatser och odlingslådor blir knutpunkten för kvarteret. För att skapa ett grönskande intryck i området kommer komplementbyggnaderna få sedumtak. 

 

Om Mossleplatån

Den nya stadsdelen som växer fram i västra Värnamo stad kommer att innehålla vårdcentral, förskola och bostäder. Mossleplatån ligger högt, med utsikt över sjön Vidöstern och i anslutning till väg 27 och Götavägen in mot centrum. Området ligger strax beläget intill Värnamo sjukhus. 

Närmsta skola och förskola ligger en tio minuters promenad ifrån området. Precis intill ligger en välsorterad matbutik – perfekt för att få ihop vardagspusslet. 

 

SKOLA
850 m

MATBUTIK
800 m

OSUDDEN
2 km

ANMÄL INTRESSE

Anmäl ditt intresse och få mer information om husen, köpprocessen och en inbjudan till säljstart.