ETT HAVSNÄRA BOENDE MED LUGN

Här bor du med en kort promenad ner till Gnisvärds hamn med dess kulturarv. Nere i hamnen kan du ta en lunch på Broman & Son eller ta en lite längre promenad och komma ner till Tofta strand. Under sommaren har du en kort cykeltur bort till Tofta bad som är full av aktiviteter såsom bad, restauranger, padel och SUP. Bara 10 minuters bilfärd söderut ligger Visby GK som har blivit framröstad till Sveriges näst bästa golfbana 2018. Eskelhems skola med F-3 ligger på behändigt avstånd endast 6 km från hemmet. Här planerar vi nu bygga 14 välplanerade hus i bostadsrättsform.

I Bostadsrättsföreningen Gausarn bor du med god standard och anlagd trädgård, redan på inflyttningsdagen. Samtliga hus får parkering på uppfarten och en stor uteplats som sträcker sig runt det sydvästliga hörnet av huset. Fördelarna med ägandeformen bostadsrätt kommer väl till pass för både den bofasta och de som väljer att äga bostaden som fritidshus. Du binder mindre kapital, minimimerar risken för stora underhållskostnader och har nästan alla fördelar som det innebär med äganderätt. Föreningen kommer att tillåta uthyrning av bostäderna för de som vill tjäna lite extra pengar under sommaren eller de som inte har möjlighet att utnyttja bostaden mer än under några semesterveckor.

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

Antal bostäder:
Antal rum:
Bostadsyta:
Pris
Avgift:

14
4 rum och kök
83 kvm
från ca 2 300 000 kr
ca 4000 kr/mån

Observera att renderingar kan skilja sig från slutlig produkt och kommer att uppdateras inför säljstart

FUNKTIONELLA OCH TRIVSAMMA BOSTÄDER

Bostäderna är ytsmarta och väl genomtänkta. God design och robusta material är våra ledord när det kommer till interiören. Alla material och inredning är därför utvalda med omsorg och håller mycket god kvalitet redan i standardutförandet. Husen kommer att lämnas över nyckelfärdiga, det är bara att luta sig tillbaka och istället koncentrera sig på allt lustfyllt  – som familj och fritidsintressen. Det innebär ett modernt och bekvämt boende som ger en känsla av eget ägande, det är bara att flytta in!

Observera att planlösningar och bilder är illustrativa, de är tagna från tidigare projekt och kan innehålla tillval och andra avvikelser.

OMRÅDET

Området ligger i ett lugnt skogsområde med bara en kortare promenad ner till havet. Du har endast 20 minuter med bil till Visby och bussen går med jämna mellanrum för den miljömedvetne. Tofta är ett paradis för sommargäster som kommer för att njuta av sol och bad på stranden medan resterande del av året bjuder in till ett lugn som är svårt att finna i Visby.

Klicka på kartan för vägledning.

KONTAKT / INTRESSEANMÄLANAKTUELLA PROJEKT