Välkommen till nordtag!

Nordtag är ett nytt naturnära bostadsområde som växer fram och ska länka västra Ytterby med Ytterby centrum. Här planeras en variationsrik bebyggelse där Ekeblad Bostad kommer att bygga 94 av de planerade 450 bostäderna. 

Den första utbyggnadsetappen består av Brf Granlöparen som utgörs av 16 parhus i 2-2,5 plan. Bostäderna präglas av en hög ambition för arkitekturen och ska främja för möten mellan grannar och boende i Nordtag. Vi sätter också en stark grön prägel på kvarteret med bland annat odlingsmöjligheter, solceller, hållbara byggnadsmaterial och gröna tak. Genom detta uppmuntras de boende i kvarteret – och andra i Nordtag att leva miljömedvetet.

Säljstart är under våren 2020 och inflyttning är planerad hösten 2021.

Antal bostäder:
Antal rum:
Bostadsyta:
Pris:
Avgift:

16
5-6 rum och kök
115-136 kvm
ännu ej fastställt
ännu ej fastställt

VAKNA UPP VID NATUREN

Bostäderna är väl genomtänkta där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Stora fönsterpartier uppmuntrar ljusinsläpp och utblick mot omkringliggande natur, generösa sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter är karaktäristiskt för bostäderna i Brf Granlöparen. Det ska vara enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen förbereds. En trappa upp finns tre sovrum, badrum och allrum. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum, antingen som ett tillval eller i egen regi i takt med att behoven förändras. 

Observera att planlösningar och bilder är illustrativa, kan innehålla tillval och att mindre avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

OMRÅDET

Nordtag är en plats med historia. I området har gjorts fynd som vittnar om människor från bronsåldern. Nu ska Nordtag bli en ny varierad och spännande stadsdel i Ytterby. Området har ett utmärkt läge med endast ca 10 minuters gångväg till Ytterby station. Tåget tar dig till centrala Göteborg på 17 minuter och till Stenungssund på ca 20 minuter. Här finns också expressbussar till Göteborg (ca 30 minuter) och till Marstrand (ca 20 minuter). Nybyggda Sparråsskolan är på plats och en ny förskola är på gång inom området. Det planeras även för en naturlekplats inom Nordtag.

KONTAKT / INTRESSEANMÄLANAKTUELLA PROJEKT