ÖPPET FÖR INTRESSEANMÄLNINGAR – FörsäljningSstart 31 januari

I naturnära Kypedalen i Borås planerar vi för byggandet av 16 smarta parhus. I Brf Jällby Park erbjuds du en modern bostad med låga driftkostnader, god standard och tomt med uteplats. Söderläge på uteplatsen, fönster med stora ljusinsläpp och utblickar mot det omgivande grönområdet skapar goda förutsättningar för ett trivsamt boende. Området är grönt, lätt kuperat och barnvänligt. Här bor man nära staden och dess utbud, men har samtidigt naturen runt hörnet.

KONTAKTA MÄKLARE!

Antal parhus
Antal rum
Bostadsyta
Pris/Insats
Avgift

16 st
5 rum och kök
115 kvm
1 995 000 kr
ca 4 980 kr/mån

KÖP HALVA BOSTADEN – BO I HELA
I projektet finns även möjlighet att få finansieringshjälp genom konceptet Ekeblad BoStart. I korta ordalag innebär det att du endast behöver köpa halva bostaden men får rätten att nyttja hela. Ekeblad BoStart är ett sätt att ge dig med mindre eget sparat kapital en möjlighet att finansiera en bostad som du normalt inte har möjlighet att köpa på egen hand. Läs gärna mer i BoStarts-foldern som du hittar längre ned.

Kontakta mäklare för mer information och intresseanmälan!

    Ett bekvämt boende

  • Lång garanti på både arbete och material
  • Förberett för grön mobilitet – smidigt för elbil och elcykel
  • Tillvalsmöjligheter inom kök, belysning, golv, klinker, kakel, förvaring, vitvaror, bad och solceller 
  • Kvalitetskök från Vedum Kök
  • Energisnåla kvalitetsvitvaror
  • Gångavstånd till förskola, skola och affärer
  • Lättskött tomt med uteplats i söderläge
  • Möjlighet till finansiering via Ekeblad BoStart

PROJEKTFOLDER

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

BOSTART – ERBJUDANDE

PRISLISTA

FUNKTIONELLA OCH TRIVSAMMA BOSTÄDER

På entrésidan, längs Jällbygatan, har man sin egen uppfart med parkering/uteplats och trädgårdsförråd. Mer lättskötta tomter får man leta efter. Trädgårdssidan består av en altan med utsikt ner över skogsdungen och intilliggande bebyggelse. Här får man plats med utemöbler, pallkragar eller varför inte en grill. Gatan är tillräckligt lugn för att barnen tryggt ska kunna röra sig i området. 

Husen har ett modernt uttryck med förskjutet sadeltak och i huvudsak liggande träfasad. Genom varierade fasadriktningar och inslag av trä skapas en trivsam variation. Tack vare generösa fönsterytor finns goda förutsättningar för mycket  ljusinsläpp.

Observera att planlösningar och bilder är illustrativa, kan innehålla tillval och att mindre avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

Kloka och hållbara tillval

I Brf Jällby Park erbjuds både solceller och elbilsladdare som tillval. Solceller omvandlar solljus till elenergi och du blir som boende med och bidrar till en hållbar energiproduktion och sänker samtidigt dina elkostnader. Med varje kWh minskar du dina CO2-utsläpp och samtidigt innebär låga driftkostnader att husets marknadsvärde ökar. Som boende märker man inget av varken det ena eller andra utan allt sköts automatiskt och du använder dina vägguttag helt som vanligt. Det enda man märker är att elkostnaden blir cirka 6 000 kr lägre per år än motsvarande hus utan solceller!

OMRÅDET

Området längs Jällbygatan är grönt, lätt kuperat och barnvänligt med möjligheter till en rad naturnära aktiviteter. Motionsanläggningar, fotbollsplaner och bad finns i närheten och ett stenkast bort står en helt ny förskola klar. Lasarettet ligger inom promenadavstånd. Till Borås centrum tar du dig på ett par minuter med bil eller cykel. 

I Borås har man nära till det mesta. Det är Västsveriges näst största stad och ligger strategiskt placerad längs riksväg 40. Till Göteborg tar man sig på ca 40 minuter och Landvetter flygplats ligger bara 25 minuter bort. Du har även närhet till sjöar, skog och natur.

PÅVERKA UTFORMNINGEN

ANSVARIG MÄKLARE JÄLLBY PARK

Victoria Reichel
Fastighetsmäklare, Certifierad nyproduktion

Direktnr 033-207733

Mobilnr 0704-888662

victoria.reichel@svenskfast.se

 

 AKTUELLA PROJEKT