ETT LUGNT OCH NATURNÄRA BOENDE

Här bor du med närhet till både naturen, sjön och centrum. Brf Snösparven byggs i det populära bostadsområdet Sånghusvallen. Det är ett lugnt och barnvänligt område med möjlighet till friluftsaktiviteter för hela familjen. Bara ett stenkast bort finns förskola och skola. Här bor du i villakvarter med naturen in på gaveln och gångavstånd ner till Storsjöns strand. Här planerar vi nu att bygga 22 välplanerade par- och radhus om 115 kvadratmeter i bostadsrättsform.

I bostadsrättsföreningen Snösparven bor du med god standard och anlagd trädgård, redan på inflyttningsdagen. Samtliga hus får parkering på framsidan med egen carport, samt trädgård och uteplats på baksidan.

Säljstart preliminärt i februari 2020. 

SITUATIONSPLAN

PLANRITNING

Antal bostäder:
Antal rum:
Bostadsyta:
Pris
Avgift:

22
5 rum och kök
115 kvm
ännu ej fastställt
Ca 5000 kr

Observera att planlösningar och bilder är illustrativa, kan innehålla tillval och att mindre avvikelser kan förekomma i den slutliga lösningen.

OMRÅDET

Sånghusvallen ligger vackert inbäddat i den jämtländska granskogen en bit norr om Östersund. Mot sydväst, bortom skogslinjen sänker sig ett vackert åkerlandskap mot Storsjöns vatten och på gångavstånd genom bostadsområdet finner man både skola och förskola.

Som boende i Snösparven är det alltid nära till storslagna naturupplevelser. Området gränsar på tre sidor direkt mot vacker skogsmark och endast en kort promenad bort finner man Tysjöarnas naturreservat med vandringsleder och fågeltorn. Genom skogsstigarna når man även på ett enkelt sätt Lugnviks elljusspår där skidspår anläggs om vintern och i sydväst ligger vackra Storsjön också inom gångavstånd.

Sånghusvallen ligger ca 5 km norr om Östersunds centrum och det är enkelt att ta sig hit och härifrån. Med bil tar det ca 10 minuter till stortorget och med cykel samma sträcka 20 minuter.

Klicka på kartan för vägledning.

KONTAKT / INTRESSEANMÄLANAKTUELLA PROJEKT